Investigación
Materias con docencia
| Alimentación Saudable  Programa Universitario de Maiores: IV Ciclo [Lugo]  2do curso | Primeiro semestre | Optativo | 2º curso | |
| Alimentación Saudable  Programa Universitario de Maiores: IV Ciclo [Lugo]_ed1  2do curso | Primeiro semestre | Optativo | 2º curso | |
| Caracterización e estudos in vitro de compostos bioactivos  Máster Universitario en Biociencias Moleculares [L]  1ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Materias Obrigatorias | |
| Caracterización e estudos in vitro de compostos bioactivos  Máster Universitario en Biociencias Moleculares [S]  1ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Materias Obrigatorias | |
| Dietética  Grao en Nutrición Humana e Dietética  3ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Ciencias da Nutrición, a Dietética e a Saúde | |
| Hixiene I : Hixiene Xeral e Seguridade Alimentaria  Grao en Veterinaria  4to curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Hixiene, Tecnoloxía e Seguridade Alimentaria | |
| Hixiene III: Inspección e Control da Carne e Produtos Cárnicos  Grao en Veterinaria  5to curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Hixiene, Tecnoloxía e Seguridade Alimentaria | |
| Nutrición Humana  Grao en Nutrición Humana e Dietética  2do curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Ciencias da Nutrición, a Dietética e a Saúde | |
| Seguridade alimentaria  Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias  1ro curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Materias Obrigatorias | |
| Soporte Nutricional Avanzado  Grao en Nutrición Humana e Dietética  4to curso | Primeiro semestre | Obrigatorio | Ciencias da Nutrición, a Dietética e a Saúde | 
Horarios de titorías
| Día | Hora | Lugar | 
|---|---|---|
| Luns | 13:00-14:00 | Ferramenta Teams |