Ir o contido principal

Maria Del Pilar Calo Mata

Investigación

Materias con docencia

Biotecnoloxía de alimentos
Grao en Biotecnoloxía (2ªed)
3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Materias Obrigatorias
Calidade microbiolóxica dos alimentos
Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias
1ro curso | Segundo semestre | Optativo | Materias Optativas
Industrias fermentativas
Grao en Enxeñaría Agrícola e Agroalimentaria
3ro curso | Anual | Optativo | Módulo de Mención en Industrias Agrarias e Agroalimentarias
Industrias fermentativas
Dobre Grao en Enxeñaría Agrícola e Agroalimentaria e en Enxeñaría Forestal e do Medio Natural
3ro curso | Anual | Optativo | Optativas Libres de Enxeñaría Agraria e Agroalimentaria
Nutrixenética e nutrixenómica
Grao en Biotecnoloxía (2ªed)
4to curso | Segundo semestre | Optativo | Materias Optativas
Procesos biotecnolóxicos na industria alimentaria
Grao en Biotecnoloxía (2ªed)
4to curso | Primeiro semestre | Optativo | Materias Optativas
Tecnoloxía Alimentaria II: Tecnoloxías Específicas dos Alimentos de Orixe Animal
Grao en Veterinaria
3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Hixiene, Tecnoloxía e Seguridade Alimentaria

Horarios de titorías

Non hai datos dispoñibles para o curso académico seleccionado.