Skip to main content

O Campus Terra da USC participa na reunión da Rede de Campus de Excelencia con Actividade Agroalimentaria da Fundacion Triptolemos en Zaragoza

El Campus Terra de la USC participa en la reunión de la Red de Campus de Excelencia con Actividad Agroalimentaria de la Fundacion Triptolemos en Zaragoza
El Campus Terra de la USC participa en la reunión de la Red de Campus de Excelencia con Actividad Agroalimentaria de la Fundacion Triptolemos en Zaragoza
O vicerreitor de Desenvolvemento Científico e Tecnolóxico do campus de Lugo, Andrés Barreiro Lois, participou na reunión da Rede de Campus de Excelencia (RED CEI) con Actividade Agroalimentaria da...
Lugo

O vicerreitor de Desenvolvemento Científico e Tecnolóxico do campus de Lugo, Andrés Barreiro Lois, participou na reunión da Rede de Campus de Excelencia (RED CEI) con Actividade Agroalimentaria da Fundacion Triptolemos que tivo lugar o pasado 8 de novembro na sala Pedro Cerbuna do Paraninfo da Universidade de Zaragoza.

 

A reunión do plenario do Consello de Xestión da RED CEI celebrouse no marco do III Congreso de Gastronomía e Saúde, e contou coa presenza do seu coordinador Juan Barbacil, quen explicou a traxectoria do evento desde o seu nacemento ata culminar nesta ocasión cun aforamento de máis de 600 participantes e un selecto grupo de relatores reunidos ao redor das tendencias da gastronomía.

 

O Presidente da RED CEI, CeiA3 e reitor da Universidade de Córdoba, José Carlos Gómez Villamandos, fixo énfase no interese en que a RED avance e en dar maior visibilidade aos campus a nivel do sector empresarial, a nivel estatal e da propia CRUE.

 

Entre outros puntos da orde do día, incluíuse da man do seu director Rafael Pagán a exposición sobre os proxectos e actividades do Instituto Agroalimentario de Aragón (IA2), que conta con 262 investigadores e 36 grupos de investigación, e do Campus de Excelencia Internacional 'Campus Iberus', que é a alianza estratéxica das universidades do Val do Ebro (Zaragoza, Lleida, Pública de Navarra e A Rioxa).

 

Finalmente, contouse coa intervención da  Vicerreitora de investigación e directora da RED OTRI da CRUE, Pilar Zaragoza. A RED CEIAA é a maior REDE de universidades en torno ao sistema alimentario e atópase organizada en 4 ámbitos. En Zaragoza, salientouse o da gastronomía e restauración.

The contents of this page were updated on 02.25.2022.