- Code
- MP0148-FA0187
- Type
- Specific and On-Demand Training Program Course - MICROCREDENCIAL
- Teaching Modality
- Face-to-face
- Duration
- 1 year
- Credits
- 5.0
- Course
- 2022-2023
- Price
- 500,00€
- Center
- Escuela Politécnica Superior de Ingeniería
- Management
- Jose Manuel Pereira Gonzalez
- Contact
j.pereira [at] usc.es
Department / Organizing Center
Ingeniería Agroforestal
Jose Manuel Pereira González
600942452
j.pereira [at] usc.es
Escuela Politécnica Superior de Ingeniería
Dates
Duration: 17/03/2023 - 06/05/2023
Pre-registration: 16/05/2022 - 30/06/2022
Registration: 12/07/2022 - 22/07/2022
Minimum number of students: 3
Maximum number of students: 3
Mandatory insurance:
17,50€ (Students who formally enroll in their own Postgraduate courses, Continuous Training and Training Program, will also be included the amount of mandatory accident insurance and travel assistance for USC students, as established in current regulations (Council Agreement Government June 29, 2009) and will be issued together with the 1st liquidation of registration. Except in the courses that are 100% virtuous, considered these by academic year; and in the cases in which the students have paid this same insurance in a USC degree in the current academic year.)
This course is part of:
Code | Course name |
---|---|
MP0148 | Máster Propio en Producción de Leche |
Access requirements
Graduados, máster, diplomados, licenciados, ingenieros técnicos y superiores. Alumnos de titulaciones universitarias relacionados con el sector agropecuario o titulados de ciclos formativos de grao medio o superior de la rama profesional agropecuaria.
Pre-registration
You can consult a manual of the admission procedure on the CEP website in Archive or by clicking here
To apply for admission, go to the following link of the virtual secretary
https://matricula.usc.es/Posgrao/SolicitudeEstudosPropios
Access to pre-registration and registration
Selection system
Se realizará una prelación de candidatos atendiendo a los siguientes criterios: 1) Expediente académico (hasta 5 puntos). Se procederá a ponderar la nota media del expediente entre 5 puntos para la nota media más elevada y 2 puntos para la nota media más baja. 2) Experiencia profesional, currículo relacionado con el sector ganadero en general y vacuno lechero en particular (hasta 3 puntos). 3) Orden de inscripción (hasta 2 puntos). Se procederá a realizar una ordenación ponderada de las solicitudes entre 2 puntos para la primera inscripción y 0 para a última.
Fractional payment schedule
Deadline | Amount | Date |
---|---|---|
1 | 250,00€ | 12/07/2022 - 22/07/2022 |
2 | 250,00€ | 10/02/2023 - 20/02/2023 |
Objectives
Career options
Evaluation
Evaluacion continua de las actividades realizadas en las clases (participación activa, presentación de trabajos, resolución de problemas y casos prácticos). Al finalizar la materia se realizará un examen sobre los contenidos teóricos y prácticos de la misma.
Tutoring
Independientemente de las presenciales en los días de clase, se abrirán tutorías a través das TIC´s, pudiendo concertarse citas presenciales.
Los viernes de 16:00 - 20:00 H. y los sábados de 9:00-14:00 H.
Code | Subject | Credits |
---|---|---|
1 | . | 5.0 |