O Campus Terra de Lugo, promovido pola Universidade de Santiago de Compostela, nace como resultado do acordo entre a USC e a Secretaría Xeral de Universidades, dependente da Consellería de Educación, Ciencia, Universidades e Formación Profesional da Xunta de Galicia, coa intención de transformar o campus de Lugo nun referente científico e social nos ámbitos de coñecemento vinculados á sustentabilidade económica, social e medioambiental do uso da TERRA.
PICTERRA
Actualidade
Unha nova vaga de seminarios e cursos chega a Lugo en abril da man do Plan Formativo do Campus Terra
Trátase de preto dunha decena de actividades centradas nos ámbitos que abarca este campus de especialización da USC
Read more
BIO_MARTERRA impulsa unha xornada divulgativa sobre bioestimulantes elaborados a partir de algas mariñas
Será o 24 de abril e a inscrición pode formalizarse en liña
Read more
Especialistas da EAEVE presentan un informe favorable para a renovación da acreditación europea de Veterinaria
A comitiva desprazada a Lugo considera que a Facultade cumpre coa maioría dos requirimentos e salienta a ausencia total de deficiencias relevantes
Read moreÚltimas entradas no Blog
Guadalupe Nava: «The natural adaptation of species is a slow process compared to the speed at which climate patterns are changing»
Guadalupe Nava, a predoctoral researcher at Campus Terra, reveals the keys to her research on the evolution and adaptation of tropical forests to climate change
Read more
Santiago Pereira: «Galicia has preserved a series of genetic resources with a uniqueness that is reflected in the quality of the final products»
Santiago Pereira, Professor of Plant Production at the Campus Terra and co-director of the Chair of Bread and Cereal, focuses his research work on the genetic improvement of plant species
Read more
Carlos Herrero: «The development of the primary sector in Galicia involves producing quality products»
Carlos Herrero, Professor and professor at Campus Terra, reflects on the role of analytical chemistry in the quality and authenticity of food
Read more