Pasar al contenido principal

Xornada 'Clusaga e retos estratéxicos do sector: I+D+i e sustentabilidade'

Mércores, 15 de xaneiro de 2020

Edificio Cactus (Lugo)

A vicerreitora da USC Montserrat Valcárcel abre este mércores no edificio Cactus de Lugo un do Clusaga sobre os restos de I+D+i e a sustentabilidade do sector alimentario

Cartaz da xornada do Clusaga
Cartaz da xornada do Clusaga

O Clúster Alimentario de Galicia (Clusaga) abordará os restos estratéxicos do sector en I+D+i e sustentabilidade non marco dunha xornada que se desenvolverá este mércores 15 de xaneiro, a partir das 10.00 horas, no edifico Cactus do Campus de Lugo da USC. A vicerreitora de Coordinación do Campus de Lugo da USC, Montserrat Valcárcel Armesto, abrirá a xornada programada cun breve acto de benvida a todo o público participante neste foro, no marco do que tamén se dará conta do traballo e dos proxectos relevantes para o sector alimentario que están a desenvolver os grupos de investigación do Campus Terra da USC.

 

A presentación dos grupos de traballo e das comisións do Clusaga, a cargo do xerente do Clúster Alimentario de Galicia, Roberto Alonso Ferro, e unha exposición dos restos da comisión de I+D+i do Clusaga, a cargo do director técnico da Adega Martín Códax, Miguel Tubio Fernández, e do director de Proxectos e I+D+i en Clavo Food Factory, Xaquín Antón Vázquez, completan o programa.

Los contenidos de esta página se actualizaron el 14.01.2020.