Pasar al contenido principal

Abertos os prazos para novos cursos de aulas activas de cociña da Universidade de Santiago

Abertos os prazos para novos cursos de aulas activas de cociña da Universidade de Santiago
Abertos os prazos para novos cursos de aulas activas de cociña da Universidade de Santiago
O de tapas e pinchos de festa comeza este luns 12

Co ano que comezou, a Universidade de Santiago abre novos cursos das súas aulas de gastronomía pedagóxica, abertas a membros da comunidade universitaria pero tamén ao público xeral, que se celebran no Colexio de Fonseca. Entre o profesorado, os cociñeiros Daniel Pulzoni e Jorge Carou e a sumiller Mercedes González Este luns 12 comezará o curso de tapas e pinchos de festa, cociña en miniatura para ocasións especiais. O curso impártese en tres clases de 2 horas, os luns do 12 ao 26 de xaneiro de 19:30 a 21:30 horas. Outros cursos O de cociña con arroz desenvolverase do 2 ao 23 de febreiro en catro clases de 2 horas, mentres que o de cociña de mar será entre o 2 e o 23 de marzo con catro sesións de 2 horas nas que haberá peixes e algas. Xa o de cata de viños, a cargo de Mercedes González, terá lugar en doce clases do 4 de marzo ao 27 de maio. Ademais, é posible inscribirse nos cursos continuos de cociña (niveis 1 e 2) que se corresponden cun coñecemento básico ou avanzado das técnicas de cociñado, respectivamente, e que se imparten durante unha hora e media semanal nas tardes dos martes. Estes desenvólvense ata o 26 de marzo, con clases de hora e media. Para conseguir toda a información e formalizar a matrícula, as persoas interesadas deben dirixirse á Área de Cultura da Vicerreitoría de Estudantes, Cultura e Formación Continua, no Colexio de San Xerome, ou chamar aos teléfonos 88181018 e 881811103.

Los contenidos de esta página se actualizaron el 09.01.2015.