Investigación
Materias con docencia
| Biotecnoloxía de alimentos  Grao en Biotecnoloxía (2ªed)  3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Materias Obrigatorias | |
| Calidade microbiolóxica dos alimentos  Máster Universitario en Innovación en Nutrición, Seguridade e Tecnoloxía Alimentarias  1ro curso | Segundo semestre | Optativo | Materias Optativas | |
| Industrias fermentativas  Grao en Enxeñaría Agrícola e Agroalimentaria  3ro curso | Anual | Optativo | Módulo de Mención en Industrias Agrarias e Agroalimentarias | |
| Industrias fermentativas  Dobre Grao en Enxeñaría Agrícola e Agroalimentaria e en Enxeñaría Forestal e do Medio Natural  3ro curso | Anual | Optativo | Optativas Libres de Enxeñaría Agraria e Agroalimentaria | |
| Nutrixenética e nutrixenómica  Grao en Biotecnoloxía (2ªed)  4to curso | Segundo semestre | Optativo | Materias Optativas | |
| Procesos biotecnolóxicos na industria alimentaria  Grao en Biotecnoloxía (2ªed)  4to curso | Primeiro semestre | Optativo | Materias Optativas | |
| Tecnoloxía Alimentaria II: Tecnoloxías Específicas dos Alimentos de Orixe Animal  Grao en Veterinaria  3ro curso | Segundo semestre | Obrigatorio | Hixiene, Tecnoloxía e Seguridade Alimentaria | 
Horarios de titorías
Non hai datos dispoñibles para o curso académico seleccionado.