- Código
- MP0148-FA0186
- Tipo
- Curso de Formación Específica - MICROCREDENCIAL
- Modalidade
- Presencial
- Duración
- 1 ano
- Créditos
- 5.0
- Curso
- 2022-2023
- Prezo
- 500,00€
- Centro
- Escola Politécnica Superior de Enxeñaría
- Dirección
- Jose Manuel Pereira Gonzalez
- Contacto
j.pereira [at] usc.es
Departamento / Centro Organizador
Enxeñaría Agroforestal
Jose Manuel Pereira González
600942452
j.pereira [at] usc.es
Escola Politécnica Superior de Enxeñaría
Datas
Duración: 10/02/2023 - 11/03/2023
Preinscrición: 16/05/2022 - 30/06/2022
Matrícula: 12/07/2022 - 22/07/2022
Número alumnos/as mínimo: 3
Número alumnos/as máximo: 3
Seguro obrigatorio:
17,50€ (Aos alumnos que formalicen matricula en cursos de Posgrao Propio, Formación Continua e Programa de Formación, se lles incluirá ademáis o importe do seguro obrigatorio de accidentes e asistencia en viaxe para estudantes da USC, segundo o establecido na normativa vixente (Acordo Consello Goberno 29 de xuño de 2009) e emitirase xunto coa 1ª liquidacion de matrícula. Excepto nos curso que sexan 100% virtuais, considerados estos por curso académico; e nos casos en que os alumnos teñan pagado este mesmo seguro nunha titulación da USC no presente curso académico.)
Este curso forma parte de:
Código | Nome do curso |
---|---|
MP0148 | Máster Propio en Produción de Leite |
Requisitos de acceso
Graduados, máster, diplomados, licenciados, enxeñeiros técnicos e superiores. Alumnos de titulacións universitarias vencellados ao sector agropecuario ou titulados dos ciclos formativos de grao medio o superior da rama profesional agropecuaria.
Preinscrición
Pode consultar un manual do procedemento de admisión na páxina web do CEP en Arquivo ou clicando aquí
Para realizar a solicitude de admisión acceda ao seguinte enlace da secretaria virtual
https://matricula.usc.es/Posgrao/SolicitudeEstudosPropios
Acceso a preinscrición e matrícula
Sistema de selección
Establecerase unha prelación de candidatos atendendo ós seguintes criterios: 1) Expediente académico (ata 5 puntos). Procederase a ponderar a nota media do expediente entre 5 puntos para a nota media máis elevada e 2 puntos para a nota media máis baixa. 2) Experiencia profesional e currículo relacionado co sector gandeiro en xeral e vacún leiteiro en particular (ata 3 puntos). 3) Orde de inscrición (ata 2 puntos). Procederase a ponderar entre 2 puntos para a primeira inscrición e 0 para a última.
Calendario de pagamento fraccionado
Prazo | Importe | Data |
---|---|---|
1 | 250,00€ | 12/07/2022 - 22/07/2022 |
2 | 250,00€ | 10/02/2023 - 20/02/2023 |
Obxectivos
Formar a futuros técnicos para que desenvolvan a súa actividade no sector da produción de leite. Coa finalidade de posibilitar o acceso a persoas que non teñen dispoñibilidade para relaizar o máster de xeito íntegro, nun curso académico, ou incluso para aqueles que pola seu perfíl laboral tan só queren completar a súa formación en eidos mais concretos daprodución de leite, iniciamos un proceso para ofertar módulos derivados do mesmo. É por esto que propoñemos o curso en
Alimentación na Produción de Leite como curso derivado do Máster en Produción de Leite.
Competencias
Nuestro enfoque metodológico se basa en tres pilares: - Clases presenciales con contenidos teóricos y prácticos. - Estudios de casos y realización de ejercicios con aplicación de programas informáticos. - Conferencias magistrales de expertos nacionales e internacionales.Avaliación
Avaliacion continua das actividades realizadas nas aulas (participación activa, resolución de casos prácticos). Ó remate realizarase un examen sobre os contidos teóricos e prácticos da mesma.
Metodoloxía
Independentemente das presenciais nos días de clase, abriranse titorias a través das TIC´s, podendo concertarse citas presenciais
Os venres de 16:00-21:00 H. e os sábados de 9:00-14:00 H.
Código | Materia | Créditos |
---|---|---|
1 | A Alimentación na Produción de Leite. | 5.0 |