Ir o contido principal

Ciclo 'Reactiva a túa Química'

Conferencia de Félix Freire: 'Química e gastronomía'

20.03.2024 | 13.00h-15.00h

Santiago de Compostela
Aula Magna

Facultade de Química. FOTO: Santi Alvite
Facultade de Química. FOTO: Santi Alvite

O catedrático do Departamento de Química Orgánica da USC e investigador Félix Freire Iribarne ofrece este mércores 20 de marzo ás 13.00 unha conferencia co título 'Química e gastronomía'. A charla é na Aula Magna da Facultade de Química e forma parte do ciclo de conferencias 'Reactiva a túa Química' que se desenvolve este curso.

A investigación do profesor Freire desenvólvese no ámbito dos polímeros helicoidales tanto covalentes como supramoleculares. O seu interese céntrase especialmente en determinar a estrutura secundaria dos mesmos, ademais de estudar os mecanismos que permiten alterar o sentido de pregamento ou elongación destes. Ademais de analizar a estrutura destes materiais tamén estuda a súa nanoestructuración e formación de materiais híbridos.

Cartel da conferencia
Cartel da conferencia
Félix Freire Iribarne
Félix Freire Iribarne
Os contidos desta páxina actualizáronse o 15.03.2024.