Ir o contido principal

Novo curso de cociña xaponesa nas aulas activas de gastronomía pedagóxica da USC

Novo curso de cociña xaponesa nas aulas activas de gastronomía pedagóxica da USC
Novo curso de cociña xaponesa nas aulas activas de gastronomía pedagóxica da USC

A Universidade de Santiago comezou este mes de marzo un novo e orixinal proxecto de gastronomía pedagóxica dirixido a toda a cidadanía co que se pretende ensinar a cociñar á vez que achegar unha cultura de hábitos de consumo saudables e aumentar o coñecemento do medio e dos produtos. O programa introduce agora un novo curso sobre cociña xaponesa, que substituiría o dirixido a novatos, no que se executarán pratos típicos como sushi, tempuras, sopas e salteados. Será os días 3 e 10 de abril de 19.45 a 21.45 horas na cociña do comedor do Colexio de Fonseca. Para conseguir toda a información sobre os cursos e formalizar a matrícula, as persoas interesadas deben dirixirse á Área de Cultura da Vicerreitoría de Estudantes, Cultura e Formación Continua, no Colexio de San Xerome, ou chamar aos teléfonos 88181018 e 881811103.

Os contidos desta páxina actualizáronse o 04.03.2013.