- Código
- FD0134
- Tipo
- Curso de Formación Específica - MICROCREDENCIAL
- Modalidade
- Híbrido
- Duración
- 1 ano
- Créditos
- 8.5
- Curso
- 2022-2023
- Prezo
- 250,00€
- Centro
- Facultade de Ciencias [L]
- Dirección
-
Mª Ángeles Romero Rodríguez
Ana María Torrado Agrasar - Contacto
angeles.romero [at] usc.es
Departamento / Centro Organizador
Facultade de Ciencias [L]
Mª Ángeles Romero Rodríguez
angeles.romero [at] usc.es
Facultade de Ciencias [L]
Datas
Duración: 19/10/2022 - 21/12/2022
Preinscrición: 04/10/2022 - 07/10/2022
Matrícula: 10/10/2022 - 12/10/2022
Número alumnos/as mínimo: 25
Número alumnos/as máximo: 25
Seguro obrigatorio:
17,50€ (Aos alumnos que formalicen matricula en cursos de Posgrao Propio, Formación Continua e Programa de Formación, se lles incluirá ademáis o importe do seguro obrigatorio de accidentes e asistencia en viaxe para estudantes da USC, segundo o establecido na normativa vixente (Acordo Consello Goberno 29 de xuño de 2009) e emitirase xunto coa 1ª liquidacion de matrícula. Excepto nos curso que sexan 100% virtuais, considerados estos por curso académico; e nos casos en que os alumnos teñan pagado este mesmo seguro nunha titulación da USC no presente curso académico.)
Requisitos de acceso
A selección do alumnado será realizada pola aceleradora de empresas Business Factory Food a cal financia esta formación.
Preinscrición
Pode consultar un manual do procedemento de admisión na páxina web do CEP en Arquivo ou clicando aquí
Para realizar a solicitude de admisión acceda ao seguinte enlace da secretaria virtual
https://matricula.usc.es/Posgrao/SolicitudeEstudosPropios
Acceso a preinscrición e matrícula
Sistema de selección
Os establecidos pola Comisión de Selección da Business Factory Food.
Obxectivos
Abordar a formación dentro da Bussiness Factory Food por parte das tres universidades galegas (USC, a UDC e UVigo).Competencias
O curso terá un formato semipresencial. As universidades usarán as plataformas da UVIGO para compartir o material e para impartir as clases que sexan en formato online.Avaliación
Asistencia obrigatoria as diferentes materias
Titorías
O curso está estructurado en 11 materias, cada unha específica dos diferentes aspectos a tratar no curso, tal e como figura na documentación que se adxunta.
Pendente de definir
Observacións
Exención total (matrícula e seguro obrigatorio) para o alumnado seleccionado por Business Factory Food
Código | Materia | Créditos |
---|---|---|
1 | Soft Skills: Habilidades de Factor Humano. | 0.9 |
2 | Innovation Readiness: Preparación da Innovación. | 1.0 |
3 | Innovacion e Control na Industria Alimentaria. | 1.2 |
4 | Emprendimiento Baseado na Innovación. | 1.2 |
5 | Internacionalización. | 0.7 |
6 | Planificación Financieira: Inversión e Financiación. | 0.7 |
7 | A Estratexia de Entrada ao Mercado e Comercialización. | 0.6 |
8 | Plan de Negocio. | 0.7 |
9 | Propiedade Industrial. | 0.6 |
10 | Customer-Centric Marketing na Era Dixital. | 0.6 |
11 | Lexislación Alimentaria Relacionada coa Innovación. | 0.3 |